Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάιντεν σε Ζελένσκι: «Μην τα παρατάτε,θα παραμείνουμε στο πλευρό σας»

«Μην τα παρατάτε», ήταν η προτροπή του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με τον πόλεμο απέναντι στους Ρώσους εισβολείς, κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών σήμερα στην Ουάσινγκτον. «Θα παραμείνουμε στο πλευρό σας», τόνισε ο Μπάιντεν, διαβεβαιώνοντας τον Ζελένσκι πως η Ουκρανία θα εξακολουθήσει να έχει την στήριξη των ΗΠΑ.

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος Μπάιντεν είχε προτρέψει το Κογκρέσο των ΗΠΑ να εγκρίνει πρόσθετη χρηματοδότηση για την Ουκρανία – πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων – και ανακοίνωσε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά του, ο Ζελένσκι είπε στον Μπάιντεν ότι η χώρα του εξαρτάται πλέον σε μικρότερο βαθμό από την ξένη βοήθεια και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι αρκετά ισχυρές για να κερδίσουν τον πόλεμο απέναντι στους ρώσους εισβολείς. Επιθυμούσε, όπως είπε, να συζητήσει μεταξύ άλλων την προοπτική ένταξης της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Οι πρόεδροι των δύο χωρών θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους, η οποία ακολούθησε την επίσκεψη Ζελένσκι στο Καπιτώλιο.

Tags
Back to top button