Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο στην Ελλάδα: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο και τον έσκαψαν ξανά (βίντεο)

Τι κι αν χρειάστηκαν περίπου 30 χρόνια για να γίνει ασφαλτόστρωση στον συγκεκριμένο δρόμο στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως οι αρχές δεν συνεννοηθήκαν ούτε για τα βασικά ζητήματα μεταξύ τους.

Στην οδό Μακεδονίας μετά τα έργα του μετρό μέχρι την συμβολή της με Μπότσαρη συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης. Κι όμως μετά από δέκα μέρες συνεργείο του ΟΤΕ πέρασε από την περιοχή και ξήλωσε ένα κομμάτι στο αριστερό ρεύμα με σκοπό να περάσει οπτικές ίνες.

Αποτέλεσμα είναι όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο είναι να αφήσουν ένα μεγάλο μπάλωμα ακυρώνοντας σχεδόν το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι – που υποστηρίζουν πως ο δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί για περίπου 30 χρόνια – για την ασυνεννοησία των υπηρεσιών καθώς οι εργασίες του ΟΤΕ θα μπορούσαν να γίνουν πριν από την ασφαλτόστρωση. Παράλληλα υπάρχει ένας φόβος ότι θα περάσει από την περιοχή και το Φυσικό Αέριο «αποτελειώνοντας» τον δρόμο.

Tags
Back to top button