Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Μογκερίνι: Θα βρούμε τρόπο να παρακάμψουμε τις κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιραν

Οι ευρωπαϊκές χώρες της συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν θα δημιουργήσουν έναν ειδικό φορέα για να είναι σε θέση να συνεχίσουν τις συναλλαγές με το Ιράν, ιδίως στην αγορά πετρελαίου, ώστε με αυτόν τον τρόπο να παρακαμφούν οι αμερικανικές κυρώσεις, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

«Με επίγνωση της σπουδαιότητας της κατάστασης και της ανάγκης για απτά αποτελέσματα, οι συμβαλλόμενοι καλωσόρισαν τις πρακτικές προτάσεις για τη διατήρηση και την ανάπτυξη διαύλων πληρωμών, ιδίως την πρωτοβουλία για τη θέσπιση μιας εταιρείας ειδικού σκοπού για τη διευκόλυνση πληρωμών που σχετίζονται με τις εξαγωγές του Ιράν, ανάμεσά τους και το πετρέλαιο», δήλωσε η Μογκερίνι στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή της με ανώτερους αξιωματούχους από τη Βρετανία, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και το Ιράν.

Tags
Back to top button