Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Η πολιτική προσέγγιση Ελλάδας-Τουρκίας έχει απτά αποτελέσματα

Στην εκδήλωση για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με το έργο ο χρόνος που θα απαιτείται για τη μετακίνηση από την Καλλονή στο Σίγρι μειώνεται κατά το ήμισυ (από 1 ώρα και 20 λεπτά σε 40 λεπτά) και βελτιώνεται σημαντικά η προσβασιμότητα στο λιμάνι Σιγρίου

Είχαμε πει ότι θα κάνουμε την χώρα εργοτάξιο και τώρα τα έργα παραδίδονται ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι με αυτό «σπάει πια η απομόνωση της Λέσβου και απεγκλωβίζονται αναπτυξιακές προοπτικές». Όπως πρόσθεσε το έργο αυτό συμβάλλει και στην επίτευξη του εθνικού στόχου για μείωση των θυμάτων από τροχαία. Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκη επισήμανε ότι «εργα που δρομολογήθηκαν εδώ και 10ετιες υλοποιούνται από αυτή την κυβέρνηση».

«Είναι ακριβές ότι η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ή η μόνη χώρα που έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα των προσφυγικών ροών με απτά αποτελέσματα με συνεργασία και με τις τουρκικές αρχές» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Μυτιλήνη: Ανάμεσα σε 92 Τούρκους τουρίστες και ο Μητσοτάκης! - Έμειναν έκπληκτοι


Όπως σημείωσε «η βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία έχει αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας, εσείς βλέπετε άμεσα το αποτέλεσμα. Η πολιτική προσέγγιση Ελλάδας-Τουρκίας έχει απτά αποτελέσματα με μέρισμα οικονομικής ανάπτυξης για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου»

Κλείνοντας ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις επερχόμενες ευρωεκλογές λέγοντας ότι «το έργο αυτό υλιποιείται με ευρωπαϊκούς πόρους και καθώς έχουμε ευρωεκλογές σε λίγες εβδομάδες ας σκεφτούμε ποιο είνια το πολιτικό κόμμα που μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη πόρους που αλλάζουν τη ζωή σας είτε αυτό αφορά τη διευκόλυνση της βίζας. Δεν υπήρχε περίπτωση να δοθεί αυτή η διευκόλυνση αν η χώρα δεν είχε βελτίωσει τη διεθνής της αξιοπιστία».

Tags
Back to top button