Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Σύρου στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Ιουλίδα της Κέας

Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Ιουλίδα της Κέας επι τη εορτή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού και τη αναμνήσει της εναποθέσεως σ’ αυτόν ιερού αποτμήματος από τα τιμία Λείψανα του Αγίου, πριν 41 χρόνια από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ομιλία του προς τους προσελθόντες πιστούς αναφέρθηκε στη δύναμη του Σταυρού και τη σημασία του στη ζωή των Χριστιανών και της Εκκλησίας, τους προέτρεψε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής, και ιδιαίτερα τις σημερινές, με πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό, τους κάλεσε να παρακολουθήσουν τις Παρακλήσεις του Αυγούστου και ευχήθηκε να εορτάσουν χαρούμενοι την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Προσκύνημά Της, στην Καστριανή.

Ευχήθηκε τέλος και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας, Πρωτοπρ. Ελευθέριο Δεμένεγα, ο οποίος σαν σήμερα, κατά την έλευση του ιερού αποτμήματος εκ των λειψάνων του Αγίου Χαραλάμπους, χειροτονήθηκε Διάκονος από τον αοίδιμο Προκάτοχό του, Δωρόθεο Α’.

Αύριο ο Σεβασμιώτατος θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.

Tags
Back to top button