Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Σύρου: Ο Όσιος Παΐσιος έλεγε πως "Η Επιστήμη μορφώνει τον άνθρωπο, η αμαρτία τον παραμορφώνει και η Εκκλησία τον μεταμορφώνει"

Με τη συνευχητική συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, του Πρεσβυτέρου Γεωργίου Κουσαθανά και του ΠροΪσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, του ομωνύμου Δήμου των Αθηνών Πρωτοπρ. Ματθαίου Χάλαρη, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο εντός του Μοναστηριακού συγκροτήματος της Ιεράς Μονής Παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου, με την παρουσία πλήθους πιστών.

Το θείο λόγο εκήρυξε παραστατικώτατα και διδακτικώτατα ο Πρωτοπρ. Ματθαίος Χάλαρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέλυσε και τη σημασία των λόγων του τιμωμένου σήμερα Οσίου:

"Η Επιστήμη μορφώνει τον άνθρωπο, η αμαρτία τον παραμορφώνει και η Εκκλησία τον μεταμορφώνει" , καθώς και την προτροπή του η ζωή μας να χαρακτηρίζεται από δύο λέξεις "Για" και "Με" , να ζουμε, δηλαδή "Για το Χριστό-Με το Χριστό"!

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον εκλεκτό Ομιλητή, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής και τους παραστάντες πιστούς και ευχήθηκε σε όλους για το θέρος.

Tags
Back to top button