Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Σύρου: Με την πίστη μας θα ξεπεράσουμε τα πολλά προβλήματα

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί, κεκλεισμένων των θυρών, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας Σύρου, με την πνευματική συμμετοχή των πιστών, που παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία απ' ευθείας, μέσω του περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού "SYROS TV1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, εξ αφορμής της Αποστολικής φράσεως " ἀνάγκην ἔσχον γράψαι ὑμῖν παρακαλῶν ἐπαγωνίζεσθαι τῇ ἅπαξ παραδοθείσῃ τοῖς ἁγίοις πίστει" (Ιούδα 1,3), υπογράμμισε ότι αυτή η πίστη, η πίστη της Εκκλησίας, η οποία επι μαρτυρείται στο διάβα του χρόνου με τα δάκρυα της προσευχής και το αίμα των Αγίων, ήταν που ενίσχυσε τους μάρτυρες και έδωσε τη δύναμη στη σήμερα τιμώμενη Αγία Βαρβάρα να αντιμετωπίσει το μαρτύριο από τον ίδιο της τον πατέρα, αυτή η πίστη ήταν που στήριξε τους προγόνους και τους πατέρες μας στις μεγάλες δυσκολίες, που αντιμετώπισαν, αυτή η πίστη είναι που θα μας δώσει και σήμερα τη δύναμη και την αισιοδοξία να ξεπεράσουμε τα πολλά και σύνθετα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε.

Ευχαρίστησε, ωσαύτως, και συνεχἀρη την Ηγουμένη Μοναχή Θεονύμφη, για τη μέριμνά της προς την Ιερά Μονή, στις εγκαταστάσεις της οποίας κατά το παρελθόν λειτούργησε Ορφανοτροφείο και τώρα στεγάζεται το Πρότυπο Νηπιαγωγείο και Παιδικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως, με την επωνυμία "ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".

Tags
Back to top button