Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Πειραιώς: Οι ομοφυλόφιλοι κινδυνεύουν να πεθάνουν από μικρόβια

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια κλήθηκε να σχολιάσει και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος σε κείμενό του δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι ομοφυλόφιλοι κινδυνεύουν να πεθάνουν από μικρόβια, λόγω της σεξουαλικής πράξης.

Η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Ένας από τους ανθρώπους που πήραν θέση για αυτό είναι και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος εξήγησε την αντίθεσή του με τις διατάξεις.

 

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τα ομόφυλα ζευγάρια μεταδόθηκαν και συζητήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, στο πάνελ της οποίας καλεσμένοι ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας και η γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

«Ιερά οργή» για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων: Ξεκάθαρα αντίθετοι οι Μητροπολίτες

«Δεν υφίσταται θέμα ισότητος και ανθρωπίνου δικαιώματος, διότι δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση η συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία ενέχει και μυρίους ιατρικούς κινδύνους, διότι στον “κύριο χώρο δράσεώς της” ελλοχεύουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί, που ως μικροβίωμα, εάν εισέλθουν εις τον οργανισμό από άλλη οδό, οδηγούν αναπόδραστα στον θάνατο», είναι η δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Μαρία Συρεγγέλα αν η κυβέρνηση θα πρέπει να συνομιλήσει με την Εκκλησία για αυτά τα θέματα, η γραμματέας της ΝΔ απάντησε «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ», εξηγώντας ότι «η Πολιτεία έχει σκοπό να διασφαλίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Tags
Back to top button