Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Ηλείας: Σαφής προειδοποίηση προς ανεμβολίαστους ιερείς - "Θα τιμωρηθούν αν νοσήσουν"

Νέες πρωτοβουλίες από τον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό προς τους ανεμβολίαστους ιερείς, προκειμένου  να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ι.Μ. Ηλείας από το σύνολο των 123 εφημερίων μόνο οι 27 παραμένουν ανεμβολίαστοι οι οποίοι όμως δύο φορές την εβδομάδα προσκομίζουν rapid test.

Μητροπολίτης Ηλείας: «Να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα»

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, έστειλε στους ανεμβολίαστους ιερείς στις 28 Ιανουαρίου 2022 επιστολή με την οποία τους καλεί να γνωστοποιήσουν στη Μητρόπολη τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, με την κατάθεση βεβαιώσεων από νοσοκομείο.

Στην ίδια επιστολή τους επισημαίνει ότι σε περίπτωση που ασθενήσουν από κορονοϊό και εξαιτίας της επιλογής της αυτής θα απέχουν άνευ λόγου από τα ιερατικά τους καθήκοντα θα τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Tags
Back to top button