Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: "Πρώτα άνθρωποι και μετά ένστολοι"

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κατόπιν προσκλήσεως του Φρουράρχου Λαμίας και Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη, προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα του ΚΕΥΠ και να ευχηθεί πατρικά για τη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε στους αξιωματικούς, στους οπλίτες, καθώς και σε όλα τα στελέχη και στο πολιτικό προσωπικό του Κέντρου.

          Ο Διοικητής του Κέντρου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την τιμητική αποδοχή της προσκλήσεως και την ευλογητή παρουσία του στο στρατόπεδο και εκ μέρους όλων του ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά με δύναμη και υγεία για την συνέχιση του πλούσιου και πολυποίκιλου ποιμαντικού έργου του στην Φθιώτιδα και στην τοπική Εκκλησία.

          Ο κ. Κρητσωτάκης ευχαρίστησε τον κ. Συμεών, διότι στο πρόσωπό του εμπνέεται η ευλογημένη ενότητα και διατηρούνται και ενδυναμώνονται  οι άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ των θεσμών του τόπου.

          Ο κ. Συμεών αντιφωνώντας τις από καρδίας ευχές του κ. Ταξιάρχου, σημείωσε:

          «Αυτή τη νέα χρονιά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις σκέψεις μας μπροστά σε δύο πυλώνες: της αγωνίας και ανησυχίας για το αύριο και της ελπίδας και της αισιοδοξίας που υψώνονται μπροστά μας. Στον πυλώνα των διαφόρων προβλημάτων και στον πυλώνα ενός αισιόδοξου αύριο.

          Να σκεφτόμαστε τον αδύναμο, τον πτωχό και τον πονεμένο άνθρωπο, αυτόν που υποφέρει, διότι έτσι προσελκύουμε την Χάρη του Θεού. Αυτό το έργο και αυτή την διακονία επιτελεί η Εκκλησία μας».

         Κλείνοντας τις εγκάρδιες ευχές του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε για ακόμη μία φορά κάλεσμα συνεργασίας υπογραμμίζοντας:

       «Η πόρτα της Εκκλησίας μας είναι ανοιχτή, η πόρτα της καρδιάς μου είναι ανοιχτή, η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για όλους. Η Εκκλησία μας διακονεί την ακομπλεξάριστη αρχοντιά. Σας καλώ να ρίχνετε το βλέμμα σας στο έργο που διακονεί η τοπική μας Εκκλησία και να γίνετε στο βαθμό που μπορείτε συμμέτοχοι, συνοδοιπόροι και συγκυρηναίοι, διότι όταν είμαστε πολλοί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

         Να μην μένουμε στην ασφάλεια μιας εξ αποστάσεως κριτικής των πάντων, αλλά να πέφτουμε στην φωτιά της μάχης για τους πάντες. Αυτό εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως. Είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνία μας. Πάνω απ΄όλα πρέπει να είστε άνθρωποι και μετά ένστολοι. Χρόνια Πολλά, καλή και ευλογημένη η νέα Χρονιά»!

Tags
Back to top button