Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητρόπολη Λαρίσης: Περισσότεροι γάμοι λιγότερα διαζύγια

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, στο τέλος του αποιχομένου έτους 2021, αφ᾽ ενός εκφράζει θερμές ευχές προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Τοπικής μας Εκκλησίας για ένα ευλογημένο και ειρηνικό Νεό Έτος, αφ᾽ ετέρου δράττεται της ευκαιρίας να ανακοινώσει τα στατιστικά στοιχεία εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος του έτους 2021, τα οποία έχουν ως εξής:

Γάμοι:

Εκδόθηκαν 654 άδειες Γάμου, από τις οποίες ακυρώθηκαν οι 5 λόγω μη τελεσθέντος Γάμου. Επομένως τελέσθηκαν 649 Γάμοι εκ των οποίων:

Εις Α´ Βαθμό: 638.
Εις Β´ Βαθμό:  11.
Εις Γ´ Βαθμό:   0.

Πέραν των ανωτέρω εκδόθηκε Επισκοπική Άδεια για 2 ανασυστάσεις λυ-θέντων Γάμων.

Πιστοποιητικά αγαμίας:

Εκδίδονται για καταγόμενους από την Μητροπολιτική μας περιφέρεια που όμως, τελούν τον Γάμο τους εκτός της Ιεράς Μητροπόλεως, συνήθως στον τόπο κατοικίας του/της άλλου/άλλης μελλονύμφου: 282.

Διαζύγια:

Εκδόθηκαν 238 πνευματικές λύσεις Γάμου.

Χειροτονίες:

Εις Πρεσβύτερον: 2.
Εις Διάκονον: 2.

Μεταβολές εν ενεργεία Κληρικών:

Προήχθησαν εις Επισκόπους: 1.
Συνταξιοδοτήθηκαν: 3.
Απεδήμησαν εις Κύριον: 1.
Προσελήφθησαν από άλλες Μητροπόλεις: 1.
Ανεχώρησαν σε άλλες Μητροπόλεις: 0.

Εγκαίνια Ιερών Ναών: 1.

Tags
Back to top button