Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μητρόπολη Φθιώτιδος: Προεόρτια περιοδείας αγάπης

Ο κ. Συμεών επισκέφθηκε δημόσιους χώρους εργασίας, όπως το Δημαρχείο Λοκρών, χώρους υγειονομικής μάχης, όπως το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, την Κλινική Λαμίας, τις Μονάδες Φοντίδος Ηλικιωμέμων της Μητροπόλεως μας σε Λαμία, Στυλίδα και Σπερχειάδα. Επίσης επισκέφθηκε μεγάλα εργοστάσια της περιοχής μας, όπως:  NΕXANS, GIANNITSIS GROUP,CHIPITA και FERRO, και μεγάλα πολυκαταστήματα μέσα στην αγορά της πόλης και ιδιαίτερα το Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στη Λαμία, στο οποίο εργάζονται πολλοί νέοι άνθρωποι.  

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της ποιμαντικής επίσκεψης και περιοδείας του ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε ιδιαίτερα τις προσφορές αγάπης και στήριξης και ευχαρίστησε όλους όσους προσφέρουν στο έργο φιλανθρωπίας της τοπικής Εκκλησίας, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό, τους Δημάρχους Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ, Μακρακώμης κ. Γεώργιο Χατζή, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 7ου Γυμνασίου Λαμίας, αλλά και μεμονωμένους ιδιώτες όπως,  το κατάστημα ΚΟΚΟ LOCO στην Σπερχειάδα, όλους ανεξαιρέτως,  που τούτες τις δύσκολες μέρες συμπαρίστανται στο έργο της Εκκλησίας.  

Ο Σεβασμιώτατος ολοκληρώνοντας αυτή την περιοδεία σε δήλωση του προς τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως  (89,4 Fm) υπογράμμισε:

«Μέσα από το Μυστήριο των Χριστουγέννων,  από το Μυστήριο της Ενσάρκωσης έρχεται ο Χριστός και προσλαμβάνει τα πάντα εκτός από την αμαρτία. Αυτή την πρόσληψη και την καινοτική πορεία του Χριστού οφείλουμε να ακολουθήσουμε κι εμείς προσλαμβάνοντας τον κόπο, τον μόχθο  και τον αγώνα των αδελφών μας, ευλογώντας τον ιδρώτα τους και προευχόμενοι να διακονούν τον συνάνθρωπο με πνεύμα αυτοθυσίας και προσφοράς, γιατί αυτό είναι τα Χριστούγεννα».

Tags
Back to top button