Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Μυστήριο με μονόλιθο που «επανεμφανίστηκε» και είναι χρυσός (φωτό)

Το μυστήριο με τον μονόλιθο συνεχίζεται καθώς εμφανίστηκε ακόμη ένας στην Κολομβία και αυτή τη φορά σε χρυσό χρώμα.

Βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το σημείο, δείχνουν το μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο να στέκει σε ένα λιβάδι, δίπλα σε έναν ποταμό.

Χρήστης των social media που ανήρτησε βίντεο του μονολίθου, έκανε κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί με τον δει να σπεύσει στο σημείο πριν καλυφθεί από γκράφιτι ή φτάσουν οι θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας.

Άλλος, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες, ανέφερε πως ο μονόλιθος διαφέρει αρκετά από αυτούς που είχαν κάνει την «εμφάνισή» τους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η ανακάλυψη έχει προκαλέσει νέο γύρο ερωτημάτων σχετικά με το φαινόμενο της εμφάνισης των μυστηριωδών οβελίσκων, ενώ, οι θεωρίες συνωμοσίας «οργιάζουν».

Υπενθυμίζεται ότι μονόλιθοι είχαν εμφανιστεί σε δύο σημεία των ΗΠΑ αλλά και τη Ρουμανία.  

Tags
Back to top button