Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μήνυμα του Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας Μύρωνα για το τρομοκρατικό χτύπημα

«Έχουμε παγώσει με τα όσα συνέβησαν στο Νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας» λέει στον 98.4 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μύρων με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης


Αναφέρει ότι η Νέα Ζηλανδία είναι μία ανοικτή κι ανεκτική κοινωνία, πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες Έλληνες και πως άμεσα θα επικοινωνήσει με την Μουσουλμανική Κοινότητα προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράσταση του. Στο νότιο νησί, όπου και το μακελειό, η ελληνική κοινότητα, όπως είπε, είναι καλά και ανάμεσα τους και οι δύο Χανιώτισσες που ζουν μόνιμα εκεί.

«Είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά για εμάς. Δεν αισθανόμαστε ανασφάλεια. Η Νέα Ζηλανδία είναι ασφαλής και φιλειρηνική χώρα. Είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού, αδέλφια κι ένα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στ. Νικητόπουλος: Πρωτόγνωρη η τραγωδία στη Ν. Ζηλανδία

Για πρωτόγνωρη τραγωδία στην οποία δεν είναι συνηθισμένη η κοινωνία της Νέας Ζηλανδίας, μιλά στον 98.4 ο πρόεδρος της Κρητική Κοινότητας Σταμάτης Νικητόπουλος , σημειώνοντας ότι οι Κρήτες και οι άλλοι Έλληνες που ζουν στο βόρειο νησί και όχι στο νότιο όπου και το μακελειό , είναι όλοι καλά.


Πηγή: neakriti.gr

Tags
Back to top button