Μηνύματα από το 112 εστάλησαν σε όσους βρίσκονται σε Θεσσαλία και Πιερία για να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες από αργά το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, λόγω των έντονων φαινομένων από την κακοκαιρία Erminio.
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από αργά το απόγευμα σήμερα μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα για τη Θεσσαλία.
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από αργά το απόγευμα σήμερα μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα για την Πιερία.
Σημειώνεται ότι Αττική, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, Δωδεκάνησα και η Κρήτη σήμερα και αύριο θα βρίσκονται σε «κόκκινη προειδοποίηση», καθώς τα φαινόμενα θα είναι έντονα με καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους οι οποίοι κατά τόπους θα φτάνουν μέχρι και τα 10 Μποφόρ.