Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένος πατέρας στον Βόλο χτύπησε τον γιο του με τη μασιά απ’ το τζάκι

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βόλο, ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών συνέλαβαν έναν 45χρονο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και άρχισε να χτυπάει τη 15χρονη κόρη του. Ο 16χρονος γιος του προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδερφή του, με αποτέλεσμα ο πατέρας τους να αρπάξει τη μασιά από το τζάκι και να τον χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και ο 45χρονος -αφού βρέθηκε ενώπιον του Εισαγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ορίστηκε δικάσιμος.

e-volos

Tags
Back to top button