Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μετά την Αυστρία... και η Κίνα συμβουλεύει συγκέντρωση τροφίμων!

Υποψίες πως είτε περιμένουν ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας, είτε έξαρση της πανδημίας που δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η σύσταση του Πεκίνου προς τους Κινέζους, να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον χειμώνα και για περίπτωση κατάστασης εκτάκτου ανάγκης!

Το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου με ανακοίνωσή του κάλεσε και τις τοπικές Αρχές των περιφερειών της χώρας να φροντίσουν για επάρκεια στα αποθέματα τροφίμων, αλλά και για την σταθεροποίηση των τιμών, καθώς έχουν παρατηρηθεί μεγάλες αυξήσεις στα προϊόντα στη δεύτερη πιο ισχυρή οικονομία του πλανήτη.

Η Ρωσία και Κίνα «αγκαλιάζουν» την Βόρεια Κορέα: Αίτημα στον ΟΗΕ να καταργηθούν οι κυρώσεις

Στην ίδια ανακοίνωση συνιστάται εγρήγορση ενόψει του χειμώνα, αλλά και του νέου κύματος πανδημίας, με το Πεκίνο να έχει ήδη προχωρήσει σε lockdowns. Όπως ήταν αναμενόμενο οι Κινέζοι έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ και ήδη παρατηρούνται ελλείψεις σε τρόφιμα και παρουσιάζονται άδεια ράφια.

Τα προϊόντα που συγκεντρώνουν είναι εκείνα που δεν χαλάνε εύκολα, όπως ρύζι, αλεύρι και ελαιόλαδο. Ωστόσο, επειδή τα λαχανικά εμφάνισαν ελλείψεις, η Τιαντζίν στον Βορρά της Κίνας αλλά και η Γιουχάν στον Νότο, διοχέτευσαν στην αγορά μέρος από τα αποθέματα των χειμερινών λαχανικών, για να πουληθούν στα σούπερ μάρκετ σε μειωμένες τιμές.

Η σύσταση του Πεκίνου έχει δημιουργήσει υποψίες πως είτε περιμένουν ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας, είτε έξαρση της πανδημίας που δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί! Αν και δεν είναι λίγοι που μιλάνε για επικίνδυνη κλιμάκωση στις σχέσεις της Κίνας με την Ταϊβάν, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πολεμική σύρραξη!

Tags
Back to top button