Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μελόνι: Συνάντηση με Ερντογάν στη Νέα Υόρκη – Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και Ουκρανία

H Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε την Τρίτη (24/9) συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο των εργασιών της 79ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, κυρία θέματα συζήτησης ήταν το Μεσανατολικό, αλλά και η στήριξη της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας και η αναζήτηση διαρκούς και δίκαιης ειρήνης.

Σε σχέση με τη συζήτηση για τη μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας, στην ανακοίνωση της κυβέρνησης Μελόνι υπογραμμίζεται ότι «οι δυο ηγέτες αναφέρθηκαν και πάλι στην κοινή προσπάθεια, στα πλαίσια της ομάδας United for Consensus», προς στήριξη μιας λύσης η οποία να έχει ως σημεία αναφοράς τις αρχές της ισότητας, της δημοκρατικότητας και της αντιπροσωπευτικότητας, η οποία να αποκλείει, κατά συνέπεια, την δημιουργία νέων μονίμων εδρών.

Σε διμερές επίπεδο, τέλος, όπως αναφέρεται, επιβεβαιώθηκε η βούληση για πραγματοποίηση διμερούς διάσκεψης και επιχειρηματικού φόρουμ.
 

Tags
Back to top button