Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Με το ζόρι στρατολογούνται οι νεαροί από τη βόρεια Συρία για το Αζερμπαϊτζάν

Η Τουρκία συνεχίζει να προετοιμάζει μισθοφόρους για να τους στείλει σε μάχες μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Κέντρα εκπαίδευσης των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών στρατολογούν και εκπαιδεύουν άνδρες από τη βόρεια Συρία για να μεταφερθούν στο Αζερμπαϊτζάν, μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του ANHA, από αξιόπιστη πηγή εντός της κατεχόμενης Αφρίν (βορειοδυτική Συρία), τζιχαντιστές μισθοφόροι της τουρκμενικής Ταξιαρχίας Αλ Χάμζα εξαναγκάζουν νεαρούς από την Αφρίν να ενταχθούν στις γραμμές τους, για να τους στείλουν στη συνέχεια να πολεμήσουν εναντίον των Αρμενίων.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές της Ταξιαρχίας Αλ Χάμζα απήγαγαν 16 νεαρούς που αρνήθηκαν να στρατολογηθούν, κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματά τους και τους μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Περισσότεροι από 400 νεαροί της Αφρίν αρνήθηκαν να ενταχθούν στην Αλ Χάμζα για να πολεμήσουν στο Αζερμπαϊτζάν και υφίστανται τραμπουκισμούς από τους τζιχαντιστές, που τους απειλούν με απαγωγή ή φόνο.

Η Ταξιαρχία Αλ Χάμζα είναι ένοπλη παραστρατιωτική δύναμη Τουρκμένων τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία που τελεί υπό τουρκική διοίκηση και μισθοδοσία.

*στην κεντρική φωτογραφία, τζιχαντιστές της Αλ Χάμζα πορεύονται με την τουρκική σημαία

Tags
Back to top button