Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Με το «Ένα το χελιδόνι» υποδέχθηκαν τον Τσίπρα, φοιτητές στο Πεκίνο (βίντεο)

Mε ένα εμβληματικό τραγούδι της σύγχρονης ελληνικής μουσικής υποδέχθηκαν οι φοιτητές του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα για να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση κορυφής Belt and Road Forum for International Cooperation.

Οι φοιτητές που υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό του επιφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, καλωσορίζοντάς τον στα ελληνικά, λέγοντας: «Γεια σας, καλώς ορίσατε!».

Επίσης ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τραγούδησαν προς τιμήν του, το πασίγνωστο ποίημα του Ελύτη, μελοποιημένο από τον Μίκη Θεοδωράκη «Ένα το χελιδόνι», από το «Άξιον Εστί».

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ φάνηκε ότι χάρηκε από τη συγκεκριμένη υποδοχή.

Tags
Back to top button