Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το δεξί στον όμιλο του Europa League η ΑΕΚ (βίντεο)

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League έκανε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε στην Κροατία την Ριέκα με 2-1, στην πρεμιέρα του 4ου γκρουπ και σε συνδυασμό με τη συντριβή της Αούστρια από την Μίλαν (1-5), πήρε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική το προβάδισμα για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 16΄ με τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά «προδόθηκε» και πάλι από μία στημένη φάση (κόρνερ) στο 29΄, από την οποία προήλθε η ισοφάριση των Κροατών με τον Έλεζ.

Στο 62΄ με απευθείας φάουλ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ελληνική ομάδα.

Επόμενη αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» είναι η Αούστρια Βιένης στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/09).

Tags
Back to top button