Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τιμές Μυκόνου άνοιξε ο Αστέρας Βουλιαγμένης: Ξαπλώστρες από... «χρυσό» (φώτο)

Άνοιξαν σήμερα οι οργανωμένες παραλίες, ανάμεσα τους και ο Αστέρας Βουλιαγμένης. Βέβαια οι νέες του τιμές... είναι άκρως ακατάλληλες για τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών. 

Ανάμεσα σε αυτές και η κοσμοπολίτικη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης όπου οι αρμόδιοι ακολούθησαν τις οδηγίες και προετοίμασαν κατάλληλα την παραλία προκειμένου να την επισκεφθούν οι Αθηναίοι.

Ειδικότερα, στην είσοδο όλοι φορούν μάσκες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ενώ έχουν τοποθετηθεί και ειδικά αυτοκόλλητα στο έδαφος ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ειδική σήμανση για αποστάσεις ασφαλείας υπάρχει και το μπαρ το οποίο λειτουργεί μόνο με self service, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί και στο πάρκινγκ όπου ο υπεύθυνος παρκαδόρος φορά γάντια ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τα κλειδιά και τα αντικείμενα των επισκεπτών.

Σημειώνεται ότι το κόστος για το σετ ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες στην παραλία ανέρχεται σε 80 ευρώ.

 

Tags
Back to top button