Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κορωνοϊό ο Μητσοτάκης – Στο Υπουργικό μέσω τηλεδιάσκεψης, κανονικά στο Πεντάγωνο

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Τρίτης (28/10), με αποτέλεσμα η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός παρουσιάζει πολύ ήπια συμπτώματα και από το πρωί εργάζεται κανονικά από το γραφείο του.

Η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, με κεντρικό θέμα τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τις συναφείς νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Παρά τη διάγνωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παραστεί κανονικά το απόγευμα, με μάσκα, στην τελετή αποκαλυπτηρίων της νέας βιοκλιματικής πρόσοψης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο, γεγονός που επιτρέπει την παρουσία του πρωθυπουργού, σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας.

Tags
Back to top button