Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ισχαιμικό επεισόδιο στην εντατική ο πρώην Πατριάρχης Ειρηναίος

Νοσηλεύεται διασωλημένος λόγω βαριάς αναπνευστικής λοίμωξης στο αναπνευστικό.


Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος, ο οποίος χθες το πρωί υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Νοσηλεύεται διασωλημένος λόγω βαριάς αναπνευστικής λοίμωξης στο αναπνευστικό.

Οι θεράποντες γιατροί το έκριναν απαραίτητο προκειμένου να αποφευχθεί ανακοπή και να μπορεί να αναπνέει, καθώς ο πρώην Πατριάρχης ήρθε από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα στα τέλη Αυγούστου με σοβαρά προβλήματα λόγω της σκόνης της ερήμου του Ιορδάνη που τον Αύγουστο εισπνέεται από το αναπνευστικό ευκολότερα.

Σήμερα η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα αποσωληνωθεί καθώς τα προβλήματα της υγείας του είναι πολλά.


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ενημερώνεται συνεχώς για την υγεία του πρώην Πατριάρχη Ειρηναίου. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι που είναι κοντά στον πρώην Πατριάρχη αυτές τις δύσκολες ώρες, «το πρόσωπο του από την φροντίδα και την αγάπη έχει «ειρηνεύσει»» κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του «καθώς ο πρώην Πατριάρχης μόνο υγεία δεν είχε όταν ήρθε στην Ελλάδα».

Η υγεία του κ. Ειρηναίου βελτιώθηκε σημαντικά στον περίπου ένα μήνα παραμονής στην Ελλάδα καθώς ήρθε από τα Ιεροσόλυμα με πολύ βεβαρυμμένο ιστορικό υγείας και πολλά προβλήματα. Ο πρώην Πατριάρχης έφθασε από το Τελ Αβιβ στην Αθήνα στα τέλη Αυγούστου και φιλοξενείται στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας, ενώ εισήχθη σε κλινική του Ομίλου Εταιριών Υγείας Βιοιατρική, που έχει αναλάβει όλα τα έξοδα νοσηλείας.

Tags
Back to top button