Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Με αυτούς τους δυο τρόπους θα ξεπαγώσετε πιο γρήγορα το κρέας

Αυτοί οι δυο τρόποι θα μας λύσουν τα χέρια όταν τυχαίνει να θέλουμε να ξεπαγώσουμε το κρέας που είχαμε στην κατάψυξη για να το μαγειρέψουμε, πιο γρήγορα από τον συνηθισμένο χρόνο.

Υπάρχουν, λοιπόν, δύο τρόποι να ξεπαγώσετε πιο γρήγορα το κρέας σας με ασφάλεια. Ειδικοί, μάλιστα, από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια συνέκριναν τους δύο τρόπους για να καταλήξουν στο ποιος είναι ο καλύτερος.

Ο πρώτος τρόπος είναι η απόψυξη σε κρύο νερό. Τοποθετείτε το παγωμένο προϊόν σε σακουλάκι που κλείνει αεροστεγώς και βάζετε τη συσκευασία σε ένα μεγάλο δοχείο με κρύο νερό. Το σημαντικό είναι να αλλάζετε το νερό κάθε 30 λεπτά. Η μέθοδος αυτή είναι πιο γρήγορη από την απόψυξη εντός ψυγείου και διατηρεί το προϊόν σε αρκετά χαμηλή θερμοκρασία ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η απόψυξη στο φούρνο μικροκυμάτων. Ξεκινήστε με χαμηλή θερμοκρασία για μερικά λεπτά. Επαναλάβετε στη συνέχεια σε υψηλότερη θερμοκρασία. Η μέθοδος αυτή είναι πολύ γρήγορη και βολική, καθώς δεν χρειάζεται πολλή προσοχή, όπως στην περίπτωση απόψυξης στο νερό. Ωστόσο θα πρέπει να μαγειρέψετε αμέσως το φαγητό ώστε να μην αναπτυχθούν βακτήρια.

Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τρόπους, οι ειδικοί συνιστούν την απόψυξη στο μικροκυμάτων, αν και επισημαίνουν ότι γενικά ο καλύτερος τρόπος είναι η απόψυξη εντός ψυγείου.

Tags
Back to top button