Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μ.Βέμπερ: Υπέρ της πρότασης Κ.Μητσοτάκη για πιστοποιητικό - «διαβατήριο»

Ο  επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων υποστήριξε πως στηρίζει την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για πιστοποιητικό-«διαβατήριο». 

Ο κ. Βέμπερ υπογράμμισε ότι στηρίζει την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για πιστοποιητικό εμβολιασμού σημειώνοντας πως «η εναλλακτική σε μία ευρωπαϊκή προσέγγιση μέσα από αυτό το πιστοποιητικό θα ήταν ένας εθνικός κατακερματισμός, όπου ο καθένας προσεγγίζει το θέμα με τον δικό του τρόπο. Έχοντας στο μυαλό την ελευθερία κίνησης στην Ευρώπη είναι σημαντικό να έχουμε ευρωπαϊκή προσέγγιση σε αυτό».

Επιπροσθέτως, αναφορικά με τις παράλληλες συμφωνίες και την απόφαση της Γερμανίας, ο κ. Βέμπερ είπε ότι δεν θα το σχολιάσει και πως εναπόκειται στους Γερμανούς πολιτικούς. «Είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΕ έχει συμφωνία με τις εταιρείες και το μήνυμα είναι σαφές: Πρώτα η ΕΕ», επεσήμανε.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο ευρωβουλευτής και συντονιστής της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, ο οποίος ανέφερε ότι σχετικά με το εμβόλιο της Pfizer υπήρξε στην αρχή μικρή καθυστέρηση διότι η ΕΕ επέμενε στην ευθύνη που έπρεπε να έχει η εταιρεία.

Tags
Back to top button