Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζικοί απλήρωτοι λογαριασμοί οπαδών σε καφέ και τσιπουράδικα του Βόλου

Φαινόμενο μαζικών απλήρωτων λογαριασμών σε περίπου 20 καφέ και τσιπουράδικα του Βόλου το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, κατευθυνθούν προς το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Γρηγορίου πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ Εστίασης δήλωσε ότι από την Παρασκευή η κίνηση ήταν αυξημένη στα ξενοδοχεία και το Σάββατο και στα καταστήματα, λόγω του τελικού κυπέλλου και των φιλάθλων των δύο ομάδων που ήρθαν στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί και των δύο ομάδων έφυγαν από διάφορα μαγαζιά χωρίς να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Ο Γιάννης Γρηγορίου πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ Εστίασης εκτιμά ότι σε περίπου 20 καταστήματα του Βόλου οι οπαδοί έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών κατήγγειλε επίσης ότι οργανωμένοι οπαδοί προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα της οδού Ιάσονος.

Πηγή: magnesianews.gr

Tags
Back to top button