Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαυρωτάς: Έχει δυσκολέψει η κατάσταση για ένα καθαρό «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

«Στενάχωρη και δυσάρεστη εξέλιξη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Μαυρωτάς την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη να γίνει ο 151ος πρόθυμος βουλευτής που θα στηρίξει την κυβέρνηση στην διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης που ξεκινά σήμερα στη Βουλή.

«Με την αποσκίρτηση θολώνει το μήνυμα για το Ποτάμι» είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε «ο Δανέλλης δεν κατάλαβε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης είναι λευκή επιταγή προς την κυβέρνηση».

Όσον αφορά το αν αλλάζει η στάση του Ποταμιού για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Μαυρώτας είπε ότι «οι εισηγήσεις που έχουμε στο πολιτικό συμβούλιο με την εξέλιξη αυτή αλλά και τα μηνύματα από τη βάση είναι προς την κατεύθυνση να μην στηρίξουμε οποτε είναι κάτι που θα επανεκτιμήσουμε».

«Η συμφωνία έχει θετικά και αρνητικά. Αυτό (σ.σ. η στήριξη του Δανέλλη στην κυβέρνηση) είναι ένα κομματάκι στα αρνητικά στο πλαίσιο με το οποιο έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Θα το δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό «ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών, έχει δυσκολέψει η κατάσταση» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την τύχη του Σπύρου Δανέλλη, ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι «σε θέματα κομματικής πειθαρχίας φαίνεται ότι θα αναγκαστούμε να πάμε σε διαγραφή» προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «οι διαδικασίες είναι τυπικές, είναι μονόδρομος η διαγραφή του».

Tags
Back to top button