Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μαύρες πλερέζες για τον Δ. Χριστόφια – Θρηνεί για το τέλος της ΕΣΣΔ

Ο Δημήτρης Χριστόφιας καταδίκασε τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά την εορταστική τελετή του ΚΚΡO και της Λενινιστικής ΚΟΜΣΟΜΟΛ, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΚΟΜΣΟΜΟΛ στη Μόσχα.

Μάλιστα, ο τέως πρόεδρος της Κύπρου τόνισε ότι η διάλυση της ΕΣΣΔ ήταν «έγκλημα όχι μόνο κατά του σοβιετικού λαού, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας», η οποία, είπε, υποφέρει από την επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού.

Ο κ. Χριστόφιας, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Λενινιστική ΚΟΜΣΟΜΟΛ των εκατομμυρίων ανέπτυξε ισότιμες σχέσεις και έδωσε κοινές μάχες με την ΕΔΟΝ των μερικών χιλιάδων Κυπρίων αγωνιστών και αγωνιστριών.

«Νιώθαμε πάντα ισότιμοι και ψηλαφούσαμε τον σεβασμό της ΚΟΜΣΟΜΟΛ και της ΚΜΟ, αλλά και την ολόπλευρη αλληλεγγύη τους στους αγώνες του κυπριακού λαού και της νεολαίας μας για λύτρωση από τα δεσμά της κατοχής και του ιμπεριαλισμού», ανέφερε. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το μέλλον της ανθρωπότητας δεν είναι «ο βάρβαρος και απάνθρωπος καπιταλισμός», αλλά ο σοσιαλισμός.

Tags
Back to top button