Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από χρήση στικ νικοτίνης

Ο μαθητής άσπρισε, κοκκίνισαν τα μάτια του και έπειτα λιποθύμησε αναφέρει γονέας με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα σε ιδιωτικό σχολείο  όταν μαθητής της Γ’ Γυμνασίου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από χρήση ηλεκτρονικού στικ νικοτίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το στικ χορηγήθηκε στον μαθητή από έναν συμμαθητή του. Τα στικ νικοτίνης ή αλλιώς Snus άλλαξαν χέρια μέσα στις τουαλέτες , λέει στο ένας άλλος γονέας που επικοινώνησε με το Protothema.

Το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση τόσο στο σχολικό περιβάλλον όσο και στις οικογένειες των μαθητών, καθώς το αγόρι παρουσίασε έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας. Ένας γονέας, του οποίου το παιδί φοιτά στο ίδιο σχολείο, περιέγραψε την κατάσταση του μαθητή λέγοντας ότι "άσπρισε, κοκκίνισαν τα μάτια του σαν να τρέχουν αίμα και έπειτα λιποθύμησε". Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου διενήργησαν τις απαραίτητες εξετάσεις και το παιδί υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. 

Η χρήση νικοτίνης από ανήλικους προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία τόσο για τους γονείς όσο και για την εκπαιδευτική κοινότητα, με την συγκεκριμένη περίπτωση να αναδεικνύει την επικινδυνότητα των προϊόντων αυτών όταν φτάνουν στα χέρια ανηλίκων. 

Κλείσιμο

Σημειώνεται ότι τα στικ νικοτίνης κυκλοφορούν σε διάφορες μορφές (τσίχλες, καραμέλες, αυτοκόλλητα). 

 

Tags
Back to top button