Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μάθιου Πέρι: Τρία χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζει ο γιατρός που του προμήθευε κεταμίνη

Ο πρώτος από τους πέντε ανθρώπους που θα βρεθούν την Τετάρτη (3/12) ενώπιον της Δικαιοσύνης για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι αναμένεται να καταδικαστεί. Πρόκειται για τον γιατρό, Σαλβαδόρ Πλασένσια που έχει δηλώσει ένοχος ότι χορηγούσε στον πρωταγωνιστή από τα Φιλαράκια κεταμίνη.

Οι εισαγγελικές Αρχές εισηγήθηκαν στην περιφερειακή δικαστή των ΗΠΑ, Σέριλιν Πις Γκάρνετ, την καταδίκη του 44χρονου Πλασένσια σε τρία χρόνια φυλάκισης μετά από την παραδοχή της ενοχής του. Πάντως, δεν του απαγγέλλονται κατηγορίες ότι πούλησε τη μοιραία δόση που, σύμφωνα με τους ερευνητές, τον σκότωσε στις 28 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με το Associated Press.

Ο Πέρι έπαιρνε νόμιμα την κεταμίνη στο πλαίσιο της θεραπείας που έπαιρνε για την κατάθλιψη. Αλλά όταν ο γιατρός του έπαψε να του παρέχει τις ποσότητες που ήθελε, στράφηκε στην Πλασένσια, η οποία παραδέχτηκε ότι πούλησε παράνομα στον Πέρι, παρόλο που γνώριζε ότι ήταν εθισμένος.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία, ο γιατρός αυτός έστειλε μήνυμα σε έναν συνάδελφό του ότι ο Πέρι ήταν «ηλίθιος» και μπορούσε να τον εκμεταλλευτεί για να βγάλει χρήματα.

Tags
Back to top button