Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μας τρολάρει ο Αλέξης! Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία για έξοδο από τα Μνημόνια

«Η χώρα βρίσκεται σε μια ιστορική καμπή. Κοιτάζει κατάματα την προοπτική εξόδου από το σκληρό και άδικο καθεστώς της επιθετικής λιτότητας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Είμαστε η Αριστερά της μάχης, των αγώνων, των κινημάτων, των ιδεών και των οραμάτων. Αποδεικνύουμε όμως, ότι είμαστε και η παράταξη που στις δύσκολες εθνικές στιγμές δεν διστάζει να βάλει πρώτα την πατρίδα, όποιο κι αν είναι το κόστος» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το κοινωνικό μέρισμα και ανέφερε πως μέσα σε μία τριετία δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας, μειώθηκε η ανεργία και αυξήθηκαν οι δαπάνες σε υγεία και παιδεία.

«Η χώρα βγήκε στις αγορές» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Οι επενδύσεις το 2017 κατέγραψαν ρεκόρ δεκαετίας. Βελτιώθηκαν όλοι οι οικονομικοί δείκτες και η χώρα αφήνει το 2017 με πραγματικούς ρυθμούς ανάπτυξης»

«Η πραγματική ανάκαμψη της οικονομίας έρχεται το 2018» είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε πως για να βγει η χώρα από τα Μνημόνια «χρειαζόταν μια κυβέρνηση με σθένος, να παλέψει, να διεκδικήσει και να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Να έχει σχέδιο και αρχές».

«Από τον Γενάρη του 2015, μετά από σκληρή μάχη, έφυγαν οι ασύλληπτες δεσμεύσεις για τα πλεονάσματα, που θα κόστιζαν επιπλέον 20 δισ. στην τριετία και συμφωνήθηκε ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, με πολύ χαμηλότερους δημοσιονομικούς στόχους» είπε ο κ. Τσίπρας.

Tags
Back to top button