Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μας... κοροϊδεύει ο Μπαχτσελί: Η Τουρκία δεν είχε ποτέ Μουσολίνι ή Χίτλερ!

Επίθεση κατά του Μάριο Ντράγκι για τον χαρακτηρισμό «δικτάτορας» που χρησιμοποίησε προ ημερών, αναφερόμενος στον Ερντογάν, πραγματοποίησε την Τρίτη ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υπογραμμίζοντας ότι η τουρκική ιστορία δεν έχει δημιουργήσει ποτέ ηγέτες όπως ο «Ντούτσε» ή ο «Φύρερ».

«Ο ακατάλληλος πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει συκοφαντήσει τον πρόεδρό μας, χαρακτηρίζοντάς τον δικτάτορα. Αυτή η κατηγορία είναι εκδικητική και αποτελεί συκοφαντία δίχως όριο. Όσοι αναζητούν δικτάτορα θα πρέπει να δουν τη δική τους ιστορία», δήλωσε ο Μπαχτσέλι στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ο Μπαχτσέλι συνέχισε στο ίδιο ύφος, περιγράφοντας τον Ντράγκι ως μυστικό θαυμαστή του Μπενίτο Μουσολίνι, έναν από τους παλαιότερους φασίστες δικτάτορες της Ευρώπης κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα.

«Ευτυχώς, δεν είχαμε ούτε έναν Ντούτσε, έναν Φύρερ, έναν Φαραώ ή έναν Φράνκο στην ιστορία μας, ούτε τα απομεινάρια των Ναζί», δήλωσε ο Μπαχτσέλι.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο περίφημο Sofagate, λέγοντας ότι οι συνομιλίες τoυ Ερντογάν
με τους Μισέλ και Φον Ντερ Λάιεν στην Άγκυρα σκιάστηκαν από μια «ψεύτικη κρίση πρωτοκόλλου» που οφείλεται στην έλλειψη συντονισμού μεταξύ των δύο Ευρωπαίων αξιωματούχων.

«Η χώρα μας έχει κατηγορηθεί άδικα», είπε, υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία γνωρίζει όλους τους κανόνες του πρωτοκόλλου και σε ποιούς εφαρμόζονται αυτοί οι κανόνες.

Tags
Back to top button