Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μας κάνουν υπερήφανους! Oι Εύζωνες «λιώνουν» κάτω από την αφόρητη ζέστη – Παραμένουν κανονικά στο πόστο τους

Στέκουν ακίνητοι μέρα και νύχτα, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δεν αντιδρούν ούτε στις συνεχείς φωτογραφίες που βγάζει ο κόσμος μαζί τους, ούτε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σήμερα, λοιπόν, που στην Αθήνα η θερμοκρασία ανέβηκε αισθητά, οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στέκονται κανονικά, στο πόστο τους, χωρίς να δείχνουν την παραμικρή ενόχληση.


Όπως θα δείτε, «λιώνουν» κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες με τον αξιωματικό υπηρεσίας, να τους σκουπίζει τον ιδρώτα που τρέχει σαν το νερό, με ένα μαντίλι.

Tags
Back to top button