Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» οι Κινέζοι που βγαίνουν κερδισμένοι ενώ η Δύση αυτοκτονεί μέσω... Lockdown

Την ώρα που οι οικονομίες στην Δύση αυτοκτονούν μέσω της πολιτικής των lockdowns, προσπαθώντας να «σώσουν» ασυμπτωματικούς χωρίς κανένα πρόβλημα, η Κίνα βρυχάται έχοντας αυξήσει την βιομηχανική της παραγωγή και επιπρόσθετα μας δουλεύει «ψιλό γαζί» δίνοντας διψήφιους αριθμούς κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα μόλις είκοσι δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 εντοπίστηκαν ως τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα στην ηπειρωτική Κίνα, έναντι 33 την προηγουμένη, ανακοίνωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Υγείας. Και όλα αυτά στην Κίνα, στη χώρα κατά την οποία πρωτοεμφανίστηκε ο φονικός κορονοϊός. Την ίδια ώρα, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ πλήττονται βάναυσα από την Covid19, με πολλαπλάσια κρούσματα, αφού οι κυβερνήσεις επιλέγουν να δηλώνουν ως «κρούσματα» υγιέστατους ανθρώπους και να βάζουν σε «πάγο» την οικονομία τους.

Η κινέζικη οικονομία είναι πλέον δεδομένο, λόγω της στενής της σχέσης με τις πολυεθνικές που την προτιμούν ως τόπο παραγωγής, ότι ανήκει στην μικρή ομάδα χωρών που βγαίνουν ενισχυμένες στο διεθνές τοπίο μετά την πανδημία, έχοντας κάνει εντελώς διαφορετικές επιλογές ως προς την διαχείριση του ζητήματος.

Tags
Back to top button