Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία: Με κακοποιούσε για τρεις μήνες ενώ ήμουν έγκυος

Η κα. Μαρία θυμήθηκε τους τρεις εφιαλτικούς μήνες που είχε βιώσει όταν ο σύντροφός της την είχε κλειδώσει στο σπίτι και την κακοποιούσε, ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του.

«Εμένα με κλείδωνε μέσα στο σπίτι, με χτύπαγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου» είπε και συμπλήρωσε πως «όλοι γνωρίζουν, αλλά δεν μιλάνε για να μην μπλέξουν».

Κάθε μέρα αυτού του τριμήνου ήταν ένα «βασανιστήριο» δήλωσε και τόνισε πως ο σύντροφός της την κλείδωνε σε ένα δωμάτιο, χωρίς να έχει πρόσβαση σε τηλέφωνο.

Ερωτώμενη πώς κατάφερε να ξεφύγει, δήλωσε πως ήταν «τυχερή».

Θεσσαλονίκη-Βιασμός από 16χρονο: Σε ιατροδικαστή η 15χρονη που τον κατήγγειλε

«Στο τρίμηνο πάνω είχε αφήσει το σταθερό και είχε φύγει για λίγο, και πήρα να έρθει να με πάρει ένα ταξί. Είπα αν δεν με βρει κάτω, να έρθει ο ταξιτζής να με αναζητήσει πάνω» είπε.

Όταν ο οδηγός έφτασε, την αναζήτησε στο σπίτι και απαίτησε από τον άνδρα να ανοίξει την πόρτα και να την δει, αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία.

«Όταν με είδε ήμουν σε άθλια κατάσταση, γιατί με είχε χτυπήσει και αιμορραγούσα» περιέγραψε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί την πήγε στο νοσοκομείο και μετά στο πατρικό της σπίτι.

Θεσσαλονίκη-Βιασμός από 16χρονο: ''Tο καυχιόνταν στο σχολείο''

Χρόνια μετά και ενώ το παιδί της είναι πλέον στην εφηβεία, η κα. Μαρία καταγγέλλει πως η βία από τον εν λόγω άνδρα είναι πλέον ψυχολογική.

«Με κακοποιεί ψυχολογικά, το ίδιο και το παιδί μου. (…) Το χειρίζεται το παιδί, αυτοί οι άνθρωποι είναι χειριστικοί και επικίνδυνοι και προσπαθώ να τον πάρω από τα χέρια του» κατέληξε.

 

Tags
Back to top button