Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μαρόκο: 25χρονη γέννησε εννέα παιδιά!

Έκπληξη  αποτέλεσε η γέννηση των εννέα παιδιών και για τους γιατρούς οι οποίοι περίμεναν ότι η γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, θα γεννούσε επτά παιδιά.

Οι υπέρηχοι που είχε κάνει η Χαλιμά Σισέ τόσο στο Μάλι όσο και στο Μαρόκο είχαν δείξει ότι περίμενε επτάδυμα και γι’ αυτό είχαν προετοιμαστεί οι γιατροί, όπως γράφει ο Μάριος Καλογερόπουλος στο newsbomb.gr.

Εντυπωσιακή αύξηση στις γεννήσεις διδύμων τέκνων

Όπως αποδείχθηκε, όμως, στην εξέταση δεν εντοπίστηκαν τα άλλα δύο νεογνά.

Η 25χρονη γέννησε και τα εννέα παιδιά της με καισαρική τομή.

Η εγκυμοσύνη της 25χρονης είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας στο Μάλι με τον μεταβατικό ηγέτη της χώρας να δίνει εντολή να μεταφερθεί στο Μαρόκο προκειμένου να γεννήσει εκεί, όπως και έγινε.

«Τόσο η μητέρα όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας» δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων η υπουργός Υγείας του Μάλι προσθέτοντας ότι ενημερώνεται συνεχώς από τον γιατρό που συνόδευσε την 25χρονη στο Μαρόκο.

Όπως ανακοίνωσε, δε, η μητέρα και τα νεογέννητα θα επιστρέψουν στο Μάλι μετά από αρκετές εβδομάδες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο υπουργός Υγείας του Μαρόκο δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για τέτοια γέννα σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας του.

Οι γιατροί ήταν εξαιρετικά ανήσυχοι για την έκβαση της εγκυμοσύνης τόσο για την 25χρονη όσο και για τα παιδιά καθώς οι κυήσεις εννιάδυμων είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Tags
Back to top button