Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μαραντόνα: Να ''παρθούν'' κεφάλια απαιτούν οι αδερφές του

Οι τέσσερις αδερφές του «Θεού της μπάλας» ζήτησαν την μεγαλύτερη δυνατή ποινή σε όσους ευθύνονται για τον θάνατο του, την ώρα που τα άτομα που βρίσκονται στο στόχαστρο των ερευνών υποστηρίζουν ότι: «ψάχνουν ένοχο με κάθε κόστος»

Η Ρίτα, η Άνα Μαρία, η Έλσα κι η Κλαούντια Μαραντόνα ξέσπασαν μετά τη δημοσιοποίηση της ιατρικής έκθεσης, η οποία καταδεικνύει ως υπεύθυνους τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει τη φροντίδα του.

Μαραντόνα: Η αμέλεια των γιατρών του στέρησαν την ζωή του

«Δεν άξιζε να πεθάνει με αυτό τον τρόπο» υπογράμμισαν σε επιστολή τους προς τα Μέσα της Αργεντινής οι αδερφές του Μαραντόνα, οι οποίες συμπλήρωσαν ότι: «Πονάει που βλέπουμε μερικούς “ηθοποιούς” σε αυτή την υπόθεση να συμπεριφέρονται στα ΜΜΕ λες και μιλάμε για σόου κι όχι για τον θάνατο του αγαπημένου μας “Πέλου”»

Επίσης, μέσω της συγκεκριμένης επιστολής ζήτησαν την «ανώτατη ποινή» σε αυτούς που είναι «υπεύθυνοι» για τον θάνατο του αδερφού τους, προσθέτοντας ότι: «Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, όπως όλος ο κόσμος στην Αργεντινή. Από εκεί ψηλά, μας οδηγεί και μας δίνει δύναμη».

Tags
Back to top button