Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαντόνα: Γενέθλια με θέα στο Ιόνιο – Η σπάνια έξοδος και το δείπνο σε γραφικό χωριό της Κέρκυρας

Η διάσημη τραγουδίστρια διαμένει σε υπερπολυτελή βίλα στη βόρεια πλευρά του νησιού, η οποία προσφέρει πλήρη ιδιωτικότητα, καθώς το εσωτερικό της δεν είναι ορατό από τον εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, διαθέτει ιδιωτική προβλήτα, όπου μπορεί να δένει η θαλαμηγός της.

Παρά την προσπάθειά της να μην τραβήξει τα βλέμματα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς, γνωστός για την αγάπη του στη μουσική της, κατάφερε να εντοπίσει τη βασίλισσα της ποπ την ώρα που επιβιβαζόταν στη θαλαμηγό της. Μάλιστα, η παρέα της σταρ την περίμενε χορεύοντας.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο ίδιος στα social media, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνάντηση με το είδωλό του. «Έχω ταξιδέψει μέχρι το Μόντρεαλ και το Μεξικό μόνο για εκείνη. Έχω παίξει τραγούδια της σε κάθε ένα από τα DJ sets μου! Και σήμερα “κολυμπάω” μαζί της στην Κέρκυρα! Χρόνια πολλά στη Νο1 γυναίκα καλλιτέχνιδα του πλανήτη! Χρόνια πολλά, Βασίλισσα» έγραψε ο Θέμης Γεωργαντάς στο Instagram, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο.

Μια διαφορετική βραδιά μακριά από τη βίλα

Η Μαντόνα δεν περιορίστηκε στη βίλα που διαμένει στη βόρεια Κέρκυρα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του zappit.gr, το βράδυ της Κυριακής, 16/8, μία ημέρα πριν από τη γιορτή των γενεθλίων της, πραγματοποίησε έξοδο στο χωριό Κουραμάδες. Μαζί της ήταν ο σύντροφός της, ο 29χρονος Τζαμαϊκανός ποδοσφαιριστής Akeem Morris, καθώς και φίλοι της.

Η παρέα δείπνησε σε ταβέρνα του χωριού, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της σταρ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί.

Σημειώνεται ότι οι Κουραμάδες, ένας οικισμός περίπου 250 κατοίκων, βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την πόλη της Κέρκυρας. Το χωριό ξεχωρίζει για τη διατηρημένη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική του και το φυσικό τοπίο που το περιβάλλει, με αιωνόβιους ελαιώνες.

Tags
Back to top button