Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μακρόν: ««Η ΕΕ απέδειξε ότι μπορεί να δείξει αυστηρότητα»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «απέδειξε την ικανότητά της να δείξει αυστηρότητα» απέναντι στην Τουρκία υιοθετώντας κυρώσεις για τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο.

«Δώσαμε μία ευκαιρία στην Τουρκία» τον Οκτώβριο, αλλά διαπιστώσαμε ομοφώνως ότι η Τουρκία συνέχισε τις προκλητικές ενέργειες», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.

Οι νέες κυρώσεις που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ενωση δείχνουν ότι η ΕΕ δεν θα δεχθεί πλέον αποσταθεροποιητικές ενέργειες στην ευρύτερη περιοχή, είπε προσθέτοντας ότι η Ενωση παραμένει ανοικτή σε διάλογο με την Τουρκία.

Tags
Back to top button