Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μακένζι Σκοτ: Δωρεές ύψους 6 δις σε φορείς που μάχονται για τον κορονοϊό

Τους τελευταίους 4 μήνες, η Σκοτ έχει δωρίσει σχεδόν 6 δισ από την περιουσία της σε οργανισμούς, πανεπιστήμια και σε φορείς που μάχονται την πανδημία του . 

«Η πανδημία, έχει τσακίσει τις ζωές εκατομμυρίων αμερικανών που ακόμα παλεύουν», έγραψε σε ανακοίνωσή της. «Οι απώλειες σε εισόδημα αλλά και σε ανθρώπινες ζωές για τις γυναίκες, τις μειονότητες αλλά και για τους φτωχούς είναι τεράστιες και την ίδια ώρα αυξάνεται ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων», τόνισε.

Τα χρήματά της πηγαίνουν σε μια ατελείωτη λίστα οργανισμών που στόχο έχουν να βοηθήσουν αυτές τις κοινωνικές ομάδες.

Μια ολόκληρη ομάδα ειδικών που έχει προσλάβει η Σκοτ εξέτασε χιλιάδες οργανισμούς και αποφάσισε που θα διοχετευθούν τα χρήματα της πάμπλουτης αυτής γυναίκας.

Η περιουσία της Σκοτ αυξήθηκε μετά το διαζύγιό της με τον Τζεφ Μπέζος και αφού το ένα τέταρτο των μετοχών της Amazon που πήρε μετά τον χωρισμό τους απογειώθηκαν.

Tags
Back to top button