Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μακελειό στη Βόρεια Καρολίνα: Νεκροί 3 αστυνομικοί σε ανταλλαγή πυρών

Νεκροί έπεσαν τρεις αστυνομικοί και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν μετά από ανταλλαγή πυρών στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν έναν ύποπτο στη Βόρεια Καρολίνα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στον κήπο σπιτιού αφού αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση της Σάρλοτ-Μέκλεμπεργκ έπειτα από το επεισόδιο, που είχε διάρκεια σχεδόν τρεις ώρες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε «συλλυπητήρια» και «υποστήριξη» στους οικείους των θανόντων και στους τραυματίες και τους δικούς τους, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Σάλος με την πιθανή αντιπρόεδρο του Τραμπ που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της

Οι θάνατοι των τριών μελών των δυνάμεων ασφαλείας επιβεβαιώθηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ανάμεσα στους τραυματίες, ο ένας αστυνομικός βρίσκεται σε «κρίσιμη κατάσταση», σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά όταν πήγαν να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης άνδρα ήδη καταδικασμένου που καταζητείτο για παράνομη οπλοκατοχή, ανέφερε στον Τύπο ο Τζόνι Τζένινγκς, ο αρχηγός της αστυνομίας της Σάρλοτ-Μέκλεμπεργκ.

Ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν θανάσιμα ύποπτο, πριν δεχθούν κι άλλα πυρά από το εσωτερικό του σπιτιού, πρόσθεσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τζένινγκς.

Συνέλαβαν 17χρονο και γυναίκα, διευκρίνισε, κάνοντας λόγο για «απόλυτη τραγική ημέρα» για «την πόλη της Σάρλοτ» και για τους επαγγελματίες των υπηρεσιών επιβολής της τάξης.

Tags
Back to top button