Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μακάβρια ανακάλυψη στην Ιταλία! Παλιατζής βρήκε 40 βαρέλια με νεκρά έμβρυα και ανθρώπινα λείψανα

Μια μακάβρια ανακάλυψη σοκάρει την ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια. 

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ένας παλιατζής προσκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή του Granarolo για να αποσύρει διάφορα σίδερα αλλά και περίπου 40 κίτρινα βαρέλια. Ο παλιατζής, Sinti (Ρομά Ινδικής καταγωγής) ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης του είπε να τα “πετάξει κάπου” (αν και η αρχική εκδοχή, σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ, ήταν “να τα πετάξει σε κάποιο χωράφι”). 

Όταν ο παλιατζής άνοιξε ένα βαρέλι, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια μακάβρια εικόνα: ένα πράσινο υγρό μέσα στο οποίο επέπλεαν νεκρά έμβρυα και ανθρώπινα λείψανα. Το ίδιο περιεχόμενο βρέθηκε και στα υπόλοιπα βαρέλια, τα οποία φέρουν το σύμβολο των ειδικών βιολογικών απορριμμάτων στο πλάι τους. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Κινητή Αστυνομική Διεύθυνση, με το συντονισμό της τοπικής Εισαγγελίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Resto del Carlino, η έρευνα πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα.

Χανιά: Σκύλος βρέθηκε σκελετωμένος και αλυσοδεμένος (σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ώρες, φαίνεται πως τα βαρέλια – και επομένως, τα έμβρυα – προέρχονται από μια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ανατομίας και επομένως να αποτελούσαν αντικείμενο μελέτης και έρευνας. Πριν από λίγα χρόνια, έγινε ανακαίνιση των πανεπιστημιακών χώρων και τα βαρέλια μεταφέρθηκαν στην αποθήκη, οπου και βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Η Εισαγγελία της Μπολόνια διέταξε την προσωρινή κατάσχεση των βαρελιών. Μέχρι στιγμής ερευνάται το έγκλημα της παράνομης επεξεργασίας ειδικών απορριμμάτων κατά του ιδιοκτήτη της αποθήκης, ο οποίος υποστηρίζει πως τα βαρέλια του τα είχαν εμπιστευτεί από ένα μουσείο (όμως προτίμησε να μην αποκαλύψει πιο) και παράλληλα αρνήθηκε πως έδωσε εντολή στον παλιατζή να πετάξει τα βαρέλια με το περιεχόμενό τους.

Tags
Back to top button