Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγούλα Αττικής: Συνελήφθη υπεύθυνος εταιρείας για μόλυνση του περιβάλλοντος

Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο, που έκαναν προχτές, αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τμήματος Ελέγχου Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη ο 43χρονος προσωρινά υπεύθυνος εταιρείας, για παράβαση του νόμου περί Ποινικής Προστασίας του Περιβάλλοντος, ενώ για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο 53χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου, αλλά δεν βρέθηκε.

Κατά τον έλεγχο-αυτοψία που διενεργήθηκε στο χώρο της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ανεξέλεγκτη διάθεση στο έδαφος διάφορων αποβλήτων, όπως παλαιά σίδερα, λαμαρίνες, σκράπ μετάλλου, παλιά ελαστικά και μεταλλικά βαρέλια με σήμανση επικίνδυνου και τοξικού για το περιβάλλον, ενώ επί του εδάφους εντοπίσθηκαν διάσπαρτες κηλίδες ορυκτέλαιων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, «η διαπιστωθείσα ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών αποβλήτων και επικινδύνων υγρών και ελαίων επί του εδάφους χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκαλούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κίνδυνο ρύπανσής του».

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Tags
Back to top button