Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μαγειρική με πρώτη ύλη το...σπέρμα

Αν νομίζεις ότι τα έχει δει όλα, περίμενε να διαβάσεις την είδηση που μας έρχεται από το Λονδίνο. Ένας σεφ που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, οργανώνει με μεγάλη επιτυχία, μαθήματα μαγειρικής, όπου οι μαθητές διδάσκονται τη μαγειρική με πρώτη ύλη το σπέρμα.

Μάλιστα για να προσέλθουν στο μάθημα θα πρέπει το σπέρμα που φέρνουν να είναι φρέσκο, λίγων ωρών, ώστε να εκμεταλλευτούν τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η γκάμα των πιάτων που θα παρουσιάζονται στο σεμινάριο περιλαμβάνει από ορεκτικά και κυρίως πιάτα με ρύζι ή κοτόπουλο, μέχρι ροφήματα όπως λ.χ το παγωμένο τσάι.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει γίνει προσπάθεια και κατά το παρελθόν να πραγματοποιηθεί, αλλά δεν βρέθηκαν οι τολμηροί.

Tags
Back to top button