Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση γνωστού γιατρού στην Σητεία (εικόνα)

Ενέδρα έστησαν, άγνωστοι, το πρωί, στο γνωστό καρδιολόγο της Κρήτης, Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα δεδομένα της Σητείας.

Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του επέλεξαν … αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του.

Ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση.

Φωτογραφία από το σημείο της ενέδρας

Tags
Back to top button