Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μ. Τζόνσον για Πρίγκιπα Φίλιππο: «Υπήρξε επιδέξιος καθοδηγητής της βασιλικής οικογένειας»

Την προσφορά του Πρίγκιπα Φίλιππου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη στήριξή του στη βασίλισσα Ελισάβετ εξήρε ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με δήλωσή του, μετά από την είδηση του θανάτου του Δούκα του Εδιμβούργου. «Διαμόρφωσε και ενέπνευσε τις ζωές αμέτρητων νέων ανθρώπων. Τον θυμόμαστε για τη σταθερή στήριξή του στη βασίλισσα», είπε μεταξύ άλλων. 

«Ήταν ο άνθρωπος που υπήρξε σύζυγος για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ιστορία, ένας από τους τελευταίους επιζώντες σε αυτή τη χώρα που υπηρέτησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Υπήρξε επιδέξιος καθοδηγητής της βασιλικής οικογένειας και της μοναρχίας έτσι ώστε να παραμείνει ένας θεσμός αδιαμφισβήτητα ζωτικής σημασίας για την ισορροπία και την ευτυχία του έθνους», τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Συνέχισε προσθέτοντας πως «οι σκέψεις του έθνους στρέφονται πλέον στη βασίλισσα Ελισάβετ και ολόκληρη τη βρετανική οικογένεια. Έχασαν ένα πολυαγαπημένο δημόσιο πρόσωπο που έχαιρε τον σεβασμό όλων, έναν αφοσιωμένο σύζυγο και έναν στοργικό πατέρα, παππού και, πρόσφατα, προπάππου. Για αυτό και θρηνούμε σήμερα μαζί τη Βασίλισσα, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην ίδια και σε όλη της την οικογένεια και είμαστε ευγνώμονες, ως έθνος και ως βασίλειο, για την υπέροχη ζωή και το έργο του Πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου» ανέφερε κλείνοντας.

Tags
Back to top button