Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό και ζήτησε να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη

Το δεύτερο βράδυ του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού πέρασε ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε χθες η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο. Οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών ώστε να περνάει ο χρόνος του. Ο δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μέσα στις επόμενες ημέρες, όχι στην Ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πάντως, για μία τέτοια κίνηση πρέπει να περάσουν δέκα μέρες από την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

 

Tags
Back to top button