Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Λ.Χριστοφόρου: «Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποτελεί ισχυρό "όπλο" για Ελλάδα και Κύπρο»

O ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Λευτέρης Χριστοφόρου μίλησε για το ψήφισμα που αποτελεί ισχυρό όπλο για Ελλάδα και Κύπρο ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε ό,τι αφορά την κατάσταση στα Βαρώσια, καθώς και την τροπολογία που κατέθεσε νωρίτερα η ελληνική και η κυπριακή αντιπροσωπεία του ΕΛΚ, με πρωτοβουλία των Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Λευτέρη Χριστοφόρου και Λουκά Φουρλά (και περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο ψήφισμα), η οποία καλεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία ως απάντηση στις παράνομες δραστηριότητές της, ο κος Χριστοφόρου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "μαζί με τους συναδέλφους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και με την καθοριστική συνεισφορά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του ηγέτη μας Μάνφρεντ Βέμπερ, πετύχαμε να υπερψηφιστεί στο Ευρωκοινοβούλιο ένα ισχυρό ψήφισμα καταδίκης της Τουρκίας για τις παράνομες ενέργειες της στην Αμμόχωστο".

"Το σημαντικότερο είναι", συνεχίζει ο κος Χριστοφόρου ότι για πρώτη φορά το Ευρωκοινοβούλιο με τη καθολική στήριξη του σώματος "απαιτεί να ληφθούν αυστηρές κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τη παραβατική της συμπεριφορά". Καταλήγει δε, λέγοντας: "Ταυτόχρονα το ψήφισμα ενισχύει τα δίκαια της Κύπρου και της Ελλάδας έναντι της επιθετικής συμπεριφοράς της Τουρκίας. Αυτό το ψήφισμα αποτελεί ένα ισχυρό όπλο για την Ελλάδα και Κύπρο στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο". 

Tags
Back to top button