Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λονδίνο: Εικόνες χάους από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ - Τεράστιες ουρές, ταλαιπωρία για τον κόσμο

Υπό τη σκιά της πανδημίας, οι ουρές που σχηματίστηκαν τόσο στην πορεία εξόδου από τον αερολιμένα όσο και στην αίθουσα αναμονής για τις αποσκευές, πυροδότησαν κλίμα ανησυχίας.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr μαρτυρούν τον έντονο συνωστισμό που καταγράφηκε στο αεροδρόμιο.

Λόγω του πλήθους, οι αποστάσεις ανάμεσα στους ταξιδιώτες ήταν μηδαμινές, με αποτέλεσμα να εγείρεται προβληματισμός για τη διευκόλυνση της μετάδοσης του κορωνοϊού, εν μέσω επέλασης της ινδικής μετάλλαξης.

Να σημειωθεί ότι συχνά και κατά το παρελθόν είχαν καταγραφεί εικόνες που έδειχναν έλλειψη οργάνωσης στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ.

 

Tags
Back to top button